Gidsen en kaarten

Op deze pagina vindt u al onze gidsen en kaarten die u gratis kunt downloaden in PDF-formaat.

Le Tour du Centre

Dankzij deze gids, “Le Tour du Centre”, fietst u door de 11 gemeenten van Centrissime. Volg het Vhello-netwerk van knooppunten en ontdek de parels van onze mooie streek, met verleidelijke thema’s als streekproducten, UNESCO-erfgoed, musea, kastelen, natuur en rustige kanalen !

La Grande Boucle

21 kilometer historische, artistieke, visuele en culturele ontdekkingen. La Louvière vanuit elke hoek, zoals u het nog nooit gezien heeft. La Grande Boucle is een tocht voor iedereen, origineel en gevarieerd, die de soms onvermoede rijkdommen van de vijfde stad van Wallonië onthult.

La Boucle Culturelle

De “Boucle culturelle” is een rijke en kleurrijke route van 2,5 km. Vanaf het station van het centrum van La Louvière ontdekt u de Stad van de Wolven via meer dan dertig culturele bezienswaardigheden! De kleurrijke straatkunstinterventies, de openbare monumenten of de vele musea en culturele plaatsen die de stad rijk is… Laten we gaan voor een flinke dosis cultuur!

Dossier over wandelingen in "Le Soir"

In deze bijlage vertellen wij u alles over de hotspots van Vhello, stellen wij u thematische wandelingen voor, voor gezinnen of voor ervaren wandelaars, om het Pays du Centre te ontdekken. Wij presenteren u de niet te missen bezienswaardigheden van deze bijzondere en cultureel rijke streek… Kortom, “Le Pays du Centre à Vhello” is een concentraat van goede tips voor alle fietsliefhebbers !

De toeristische kaart FR-NL

Ontdek de schatten van het Land van het Centrum !

De toeristische kaart EN-ALL

De toeristische kaart IT-ES